WELLNESS

 

U heeft zelf waarschijnlijk al een goed idee wat u uw bezoekers wilt aanbieden. PoolSensations zorgt dat uw idee een succes wordt. U wordt door vakspecialisten met jarenlange ervaring in Wellness begeleid vanaf ontwerp tot en met het gebruik van de Wellness ruimte.

Pas als de verwachtingen van uw klant overtroffen worden én u tevreden bent, zijn de specialisten van PoolSensations ook tevreden.

BELEVINGS RUIMTES

‘Klanten een beleving aanbieden’ klinkt ogenschijnlijk makkelijk maar is specialistisch werk. PoolSensation gaat graag samen met u het gesprek aan wat u kunt doen om de verwachtingen van uw klant te matchen én te overtreffen. Daarbij worden alle zintuigen geprikkeld en gestimuleerd en geen technisch middel onbenut gelaten.

Optimale beleving is: het telkens weer overtreffen van de verwachtingen van uw bezoekers. Wij laten graag zien hoe dat in zijn werk gaat.

ONTWERP

 

De specialisten van PoolSensations weten wat het ideale ontwerp is. Uw project wordt eerst compleet in 3D uitgewerkt en volledig gevisualiseerd. Zo weet u nog voordat iets gebouwd wordt al precies wat u en uw bezoekers kunnen verwachten.