Thematisering

Voor PoolSensations is een ‘pool’ slechts één onderdeel van een totale beleving. Thematisering betekent meer. Onderzoek toont aan dat de totale aankleding van een ruimte of locatie grote invloed heeft op de beleving van uw bezoeker.

De specialisten van PoolSensations weten precies wat bedoeld wordt met termen als plezier, gezelligheid, spanning of sensatie. Een goede en juiste thematisering is de sleutel voor het succes van uw locatie.

Graag laten we u zien hoe dat in zijn werk gaat.

ONTWERP

De specialisten van PoolSensations weten wat het ideale ontwerp is. Uw project wordt eerst compleet in 3D uitgewerkt en volledig gevisualiseerd. Zo weet u nog voordat iets gebouwd wordt al precies wat u en uw bezoekers kunnen verwachten. 

Retrofitting

Het upgraden van uw zwembad(en) is minder ingrijpend dan u wellicht denkt. Wij zijn in staat om uw bad in een korte tijd te transformeren door het uitwisselen van de onderwaterverlichting en deze al dan niet te koppelen aan de sfeerverlichting van de gehele ruimte.

Ook rekenen wij definitief af met de 'oldfashion' zwembadtegeltjes in en rond het zwembad. Wij beschikken o.a. over nieuwe R13 composietplaten vanaf 80 x 80 cm die door met hun geringe dikte van 3 mm over de bestaande vloer 'geplakt' wordt. 

PoolSensations weet hoe dat moet en adviseert u graag.