Skip to main content

Leisure

PoolSensations brengt een unieke beleving tot stand voor uw ruimte of locatie
Bekijk onze leisure oplossingen

Beleving

Thematisering is één van de belangrijkste instrumenten om bezoekers als het ware onder te dompelen in een complete beleving. PoolSensations zorgt ervoor dat alle visuele en nonvisuele elementen in een ruimte of locatie samenvallen om die unieke beleving tot stand te brengen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een ruimte één thema te geven. Daarbij worden alle zintuigen geprikkeld en gestimuleerd en geen technisch middel onbenut gelaten. Optimale beleving is: het telkens weer overtreffen van de verwachtingen van uw bezoekers. Wij laten graag zien hoe dat in zijn werk gaat.

Hoe combineren wij visuals met beleving?

Verwachting

Smaak en verwachtingspatroon van uw bezoekers wijzigen voortdurend. Het kan daarom verstandig zijn om gebruik te maken van technische oplossingen die u in staat stellen om een ruimte eenvoudig een volledig nieuw thema te geven. PoolSensations heeft hiervoor alle kennis en ervaring in huis. Profiteer hiervan.

Design

U heeft zelf waarschijnlijk al een goed idee wat u uw bezoekers wilt aanbieden. PoolSensations zorgt dat uw idee een succes wordt. Uw project wordt eerst compleet in 3D uitgewerkt en volledig gevisualiseerd. Zo weet u nog voordat iets gebouwd wordt al precies wat u en uw bezoekers kunnen verwachten. U wordt door vakspecialisten met jarenlange ervaring begeleid vanaf ontwerp tot en met de ingebruikname van de betreffende ruimte. Pas als de verwachtingen van uw klant overtroffen worden én u tevreden bent, zijn de specialisten van PoolSensations ook tevreden.

Interactiviteit geeft sfeer

Interactieve producten

U kunt uw project uitbreiden met interactieve producten en elementen. Hierdoor worden bezoekers geprikkeld om de beleving niet alleen te ondergaan, maar daar ook actief deel van uit te maken. PoolSensations beschikt over een uitgebreid scala aan interactieve producten die het unieke karakter van uw locatie kunnen ondersteunen en benadrukken. Graag werken we voor u een plan op maat uit wat in uw geval passend is.

Neem direct contact met ons op

Contact