Skip to main content

Over ons

PoolSensations ontwerpt en thematiseert wereldwijd zwembaden en wellnesslocaties
Bekijk ons verhaal

Ontstaan

PoolSensations is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van zwembad renovaties waarbij de klantbeleving centraal staat.  Haar klanten zijn vooral te vinden in de zwembad- en leisurebranche. De basis van de ontwerpen zijn vaak enorme levensechte visuals op wanden en/of ramen in een gekozen thema. Deze visuals zijn opgebouwd uit tientallen tot honderden foto’s waardoor er een ongekend scherp en realistisch beeld ontstaat.

Wat is onze visie?

Een greep uit onze klanten

Visie

PoolSensations is de bedenker van de term ‘belevingsarchitectuur’. Concreet is belevingsarchitectuur de artistieke vertaling van de zintuiglijke beleving. Enorme visuals vormen de basis van de transformatie. Door licht, geur en geluid hieraan toe te voegen creëren we een maximale beleving.

Wat doen we?

Onze specialiteiten

Door intensieve samenwerking met andere producenten worden waterelementen en interactiviteit aan elkaar gekoppeld in het gekozen thema. Hierdoor ontstaat een harmonieus geheel. Vervolgens zorgen geur, kleur en geluid voor de zintuiglijke beleving waardoor uw ruimte een heuse metamorfose ondergaat.

Bekijk onze diensten

Neem direct contact met ons op

Contact